
המצרכים:
לבצק הפאי:
- 300 גרם קמח
- 200 גרם מרגרינה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 ביצה
עוד באתר:
למלית:
- 100 גרם קרם פטיסייר (ניתן לרכוש בחנויות המתמחות)
- 1 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה
לקרם התותים:
- 2 כפות קורנפלור מהול ב – ½ כוס מים
- 1 כף מיץ לימון
- 4 כפות סוכר
- ½ כוס תותים מרוסקים
לקישוט:
- 1 מיכל של ריצ'
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- פרוסות קיווי
- חמוציות
אופן ההכנה:
בצק הפאי:
1. מערבבים במערבל המיקסר את הקמח, מרגרינה וסוכר, למשך כמה דקות, ומוסיפים את הביצה, לערבול קצר נוסף.
2. מכניסים את הבצק למקרר למשך חצי שעה.
3. מרדדים את חצי מכמות הבצק לעלה עבה ועגול, ומניחים בתבנית הפאי בקוטר 24
4. מכסים את התבנית בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך כ- 15 דקות.
מלית:
1. מקציפים את כל חומרי המלית ביחד עד לקבלת קרם סמיך.
2. משטחים את המלית על הפאי האפוי באופן שווה.
קרם התותים:
1. מבשלים את המים הלימון והסוכר, ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את הקורנפלור המהול במים אל המים הרותחים ומערבבים עד להסמכה, מכבים את האש ומוסיפים את התותים המרוסקים.
3. שופכים את קרם התותים מעל מלית הפאי.
הקישוט:
1. מקציפים את הריצ' עם האינסטנט פודינג וניל.
2. מזלפים פרחים קטנים, סביב לפאי.
3. מקשטים עם הפירות כיד הדמיון הטובה עליכם.