
מצרכים
- 1 ק"ג קמח
- 40 גר' שמרים
- 1 כוס מים פושרים
- 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
- 300 גר' מרגרינה לאפיה
- 2 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1 א אפיה
עוד באתר:
מלית
1 כוס קקאו
3 כוסות סוכר
1 מרגרינה לאפיה רצוי שתהיה רכה
1 שקית אינסטנט וניל
1 ביצה
אופן ההכנה
הכנת הבצק תחילה
- מעבדים את המצרכים לבצק רך. חייב לישה של לפחות 7-8 דקות
- מכסים בנילון נצמד ומעבירים להתפחה
הכנת המלית
- במעבד מזון שמים את המצרכים ומעבדים לקרם חלק