
מצרכים
- 1 ק"ג קמח שמרים של אוסם
- 1 חב גבינה 9 אחוז
- 200 גר' חמאה
- 1 שמנת
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 2 כוסות חלב
מלית
- 2 גבינה כחושה
- 2 כוסות אבקת סוכר
- 1 שקית אינסטנט וניל
- 2 ביצים
- 1 חב חמאה מומסת
- להברקה
- 1 ביצה טרופה
עוד באתר:
אופן ההכנה
- הכיני בצק מהמצרכים הנל והניחי להתפחה כחצי שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו
- הכיני את המלית
- ערבבי את המצרכים טעמי ותקני תיבול
- הכנת הכיסנים: חלקי את הבצק ל 4 ו-רדדי למרובע
- חתכי לרבועים בגודל של כ 7 על 7 ס"מ
- מלאי את המלית בשקית זילוף והזליפי כמות של כך אחת בכל מרכז של רבוע
- סגרי לכוון האמצע והניחי בתבנית
- המשיכי כך עם כל הבצק
- הברישי בביצה טרופה
- אפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 30 ד'