
מתכון לכדורי גבינה ושוקולד לבן סופר טעים ומיוחד לשבועות של אפרת ליבפרוינד חגיגה אמיתית לאוהבי השילוב גבינה-שוקולד. נסו גם את אפשרות השוקולד המריר. היא אמנם מתבקשת פחות, אבל בהחלט מפתיעה!
לכדורי הגבינה:
10 כפות גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
כוס וחצי פצפוצי אורז קצוצים דק
100 גרם שוקולד לבן מגורר דק
¾ כוס סוכר
22 שקיות סוכר וניל
עוד באתר:
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן או מריר, מומס
לקישוט:
שביבי גליליות צבועים במעט אבקת צבע מאכל זהב
אופן הכנת כדורי הגבינה:
מערבבים היטב בקערה בינונית את כל רכיבי הכדורים לתערובת יציבה ונוחה לעיבוד. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים מעט פצפוצי אורז. אם היא יבשה מדי מוסיפים 3-2 כפות גבינת שמנת.
יוצרים מהתערובת כדורים חלקים ויפים בגודל פינג-פונג. תוקעים קיסם יפה בכל כדור ומקפיאים לשעה.
אופן הכנת הציפוי:
ממיסים את השוקולד הלבן או המריר וטובלים את הכדורים בשוקולד.
טובלים את תחתית הכדור בשבבי הגליליות ומקפיאים לעשר דקות.
מגישים קר מאוד.
צילום: שירן כרמל סטיילינג: מאיה ליבנת הרוש כלים: גולף אנד קו