
ניחוחות של שבת עולים מהמטבח, ואת מחפשת משהו טעים נוסף לכבוד השבת. מירי זורגר ויעל איבר מוסיפות לך, הצעה להגשה, לכבוד השבת.
מצרכים
- 500 גר' סלמון אפוי ומפורר ללא עור ועצמות
- 2 בצלים סגולים קצוצים
- 1 גמבה קצוץ לקוביות קטנות
- 2 כוסות אפונה קפואה חלוטה
- 2 כוסות גזר קוביות חלוטות 10 דק'
- 4 כפות שמיר קצוץ
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 3 כפות גדושות מיונז
אופן ההכנה
- מניחים בקערה את כל המצרכים וערבבים בעדינות
- טועמים ומתקנים תיבול
- מגישים קר