
חומרים לבסיס:
• 100 גר' חלבון
• 120 גר' אבקת סוכר
• 5 גר' דבש
• 60גר' אבקת שקדים
• 70גר' שמן
• 30 גר' מחית פיסטוק
• 40 גר' קמח
• 2 גר' אבקת אפיה
חומרים למוס מנגו:
• 20 גר' מנגו
• חצי כוס סוכר
• 4 ביצים
• פודינג וניל עלית
• 150 גר' שוקולד לבן עלין
• שמנת מתוקה
חומרים לצפוי גלזורה:
• 1.5 כוסות מיץ תפוזים
• 3 כפות סוכר
• 3 כפות גלזורה
• כפית ג'לטין
אופן הכנת הבסיס :
• להקציף חלבונים סוכר ודבש
• להוסיף אבקת שקדים קמח ואבקת אפיה
• לערבב את השמן ומחית הפיסטוק ולהוסיף לתערובת
• לאפות 10 דק'
אופן הכנת המוס:
• לטחון את המנגו והסוכר ביחד ולהניח בצד
• להקציף את הביצים עם 4 כפות פודינג וניל עלית
• להמיס את השוקולד ולהוסיף לתערובת הביצים
• להקציף שמנת מתוקה
• להוסיף לתערובת הביצים והפודינג את השמנת ותערובת המנגו
• לשפוך את התערובת מעל הבסיס ולהקפיא
• לאחר ההקפאה לצפות בצפוי גלזורה
אופן הכנת צפוי גלזורה:
• להרתיח את מיץ התפוזים עם הסוכר והגלוזרה
• לאחר שהתערובת מתקררת יש להוסיף כפית ג'לטין שהומסה בשתי כפות מים למשך 10 דקות ואח"כ חוממה במיקרו גל למשך חצי דקה
• להקפיא עד להתקשות מלאה