
חומרים לתחתית שוקולד:
• 6 ביצים
• 4 כפות סוכר
• 1 פודינג עלית
• 2 כפות קקאו
• 3/4 כוס חלב
חומרים לשכבת שמנת:
• 1 כוס חלב
• 1 חב' אינסטנט פודינג ווניל
• 1 שמנת מתוקה
חומרים לשוקולד:
• 1 שמנת מתוקה
• 1 חב' שוקולד פרה חלבי
אופן ההכנה:
• מקציפים את החלבונים עם 4 כפות סוכר
• מעבירים לקערה נפרדת
• מקציפים את החלמונים עם שקית פודינג עלית ו3/4 כוס חלב
• מערבבים את 2 הקצפות לתערובת אחידה
• אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 20-30 דק' ומצננים
• מקציפים כוס חלב עם אינסטנט פודינג וניל ושמנת מתוקה
• מורחים בצורה אחידה על תחתית השוקולד
• מעבירים למקרר לרבע שעה
• ממיסים על אש נמוכה שמנת מתוקה עם שוקולד פרה ומצננים
• יוצקים על שכבת השמנת
• טיפ: ניתן להטות את העוגה מצד לצד כדי לקבל פיזור אחיד של השוקולד