
ערן גרינוולד, בעלי מבשלת הגיבור בכרמיאל, התחיל לבשל בירה במוסך בביתו, פתאום ראה שיש מעריצים והחליט לעזוב משרה עם הרבה כסף ולפתוח מבשלת בוטיק לייצור בירה. הבוקר הוא מספר: "התעסקתי בכל מיני עבודות מעניינות, אבל באמת יום אחד החלטתי לעשות קצת משהו אחר, מתחומים אחרים לגמרי שהתעסקתי בהם. והגעתי לתחום הבירה, ומאז קורים דברים טובים".
גרינוולד מספר על מיזם ייחודי, בו הוא מנציח את זכר לוחמי צה"ל שנופלים בעזה: "סרן טל הי"ד היה קצין בגבעתי, והוא אמר לחבריו – 'אם חלילה אפול בקרב, תקדישו בירה לזכרי', ולמחרת הוא נהרג. אנחנו מוציאים סדרות של בירות עם הקדשה אישית על שם הגיבורים".
עוד באתר:
"אנחנו עושים דברים שאנחנו אוהבים, יש לי צוות נהדר. כרמיאל יחסית שקטה בימים אלו, אנחנו כמו מין בועה באמצע, לא גליל מערבי, לא גליל עליון. אבל מספיק משוגע אחד שיסיט את הקנה חצי מילימטר הצידה ואנחנו גם נהיה במקום הזה, לכן יש הרבה רגישות באזור שלנו. אבל באמת כל עם ישראל נמצא עכשיו ברגישות גדולה".
האזינו לראיון המלא, מתוך 'יוצאים לדרך' עם קובי פינקלר: