
מס מנות 6-8 | דרגת קושי בינונית
מצרכים
עוד באתר:
לאטריות
- 4 ביצים
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
- 1 כפית סוכר
- 1/3 כוס שמן
- 1 כוס מים
למלית
- 250 גר' חזה עוף טחון
- 2 בצלים מטוגנים עד להשחמה
- 2 כפות רסק עגבניות
- מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
- 2 כפות סוכר
לרוטב
- 500 גר' רסק עגבניות
- 1/3 כוס שמן
- 2 כוסות מים
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 4 כפות סוכר
אופן ההכנה
הכנת הפסטה
- מערבבים את כל המצרכים למסה אחידה וחלקה
- מטגנים קרפים דקים עד להשחמה
מלית
- מערבבים את מצרכי המלית וממלאים את הקרפים מגלגלים ומסדרים בתבנית
הכנת הרוטב
- במעבד מזון מערבבים את כל המצרכים לרוטס חלק טועמים ומתקנים תיבול
- שופכים מעל הקרפים הממולאים ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות
- אופים כ 40 ד' או עד להשחמה קלה
- המאפה מעולה בהקפאה