
בצק אחד אלף מליות
מצרכים לבצק
עוד באתר:
4 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס מים
1 כפית מלח
2 כפית סוכר
ציפוי
ביצה מקושקשת
שומשומים בצבעים
מלית פרגיות
מצרכים
6 פרגיות ללא עור
3-4 בצלים חתוכים ל 4 ואז לפרוסות דקות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
3 כפות פטרוזליה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
אופן ההכנה
מטגנים בצל עד להשחמה
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהפרגיות משנות את צבען
מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מצננים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית בשר טחון
מצרכים
500 גר' אנטריקות טחון
3-4 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
150 גר' צנוברים מטוגנים קלות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
2 -3 שיני שום כתושות
3-4 כפות פטרוזליה
אופן ההכנה
את בשר האנטיקות הטחון מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מחליף את צבעו
מסיפים את שאר המצרכים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מצננים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית ירקות ירוקים
מצרכים
2 כוסות אפונה קפואה מופשרת בטמפרטורת החדר
2 כוסות שעועית ירוקה מופשרת
2 כוסות ברוקולי מופשר
3 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
3 כפות רוטב פסטו
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
מטגנים בצלים
מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב
מתבלים ומצננים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה מורחים פסטו ממלאים מפזרים גבינה צהובה ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית פלפלים בצבעים
מצרכים
3 בצלים פרוסים מטוגנים עד להשחמה
8 פלפלים בצבעים חתוכים לרצועות דקות מטוגנים עד להשחמה
2 חצילים קלויים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
200 גר' גבינת פטה מגוררת דק
אופן ההכנה
מערבבים את הפלפלים הבצלים והחציל מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים מגרדים מעל את גבינת הפטה ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית תפו"א ופטריות
מצרכים
6 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה עם 4 כפות מיונז מלח ופלפל
4 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
2 סלסילות פטריות חתוכות ל4 מטוגנות עד להשחמה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מערבבים את המצרכים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית תפוחים ואגוזים
מצרכים
10 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות
200 גר' פקאן קצוף
5 כפות סוכר חום
1/3 כוס שמן
2 כפיות סוכר וניל
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת מטגנים את התפוחים 5 ד' מוסיפים סוכר חום וסוכר וניל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה
מצננים
מוסיפים את האגוזים ומערבבים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה